ARCHIVUM MMXVI A.D. (DCCCXCVIII A.T.)

 

Actiune caritabila a Marelui Priorat General Magistral al Romaniei - Popesti Leordeni, decembrie 2016 A.D. (898 A.T.)

A fost efectuata o donatie catre Caminul de Batrani „Sfanta Maria” din Popesti Leordeni. Caminul este un centru socio-medical pentru varstnici, oferind servicii in sistem rezidential pentru 40 de persoane. Asezamantul este administrat de catre surorile din Congregatio Jesu Romania.

 

Actiune caritabila a Marelui Priorat General Magistral al Romaniei - Bucuresti, decembrie 2016 A.D. (898 A.T.)

A fost efectuata o donatie catre Biserica Lutherana din Bucuresti. Sumele sunt destinate a veni in sprijinul enoriasilor in varsta si cu venituri mici cu ocazia Sarbatorii Nasterii Domnului.

 

Capitulul de Innobilare al Marelui Priorat al Bulgariei - Pravets, 10-12 iunie 2016 (898 A.T.)

In data de 12 iunie 2016 A.D. (898 A.T.) s-a desfasurat, la Pravets, Bulgaria, Ceremonia de Innobilare a Marelui Priorat al Bulgariei. Ceremonia a fost condusa de catre E.S. Cav. Mare Cruce Asen Asenov, Marele Prior al Bulgariei.

Delegatia Romaniei a fost condusa de catre E.S. Cav. Mare Cruce Dan Vasiliu, Marele Prior General Magistral al Romaniei.

 

Capitulul International al OSMTH - Ohrid, 2-4 septembrie 2016 A.D. (898 A.T.)

In zilele de 2-4 septembrie 2016 A.D. (898 A.T.) s-a desfasurat, la Ohrid, Macedonia, Capitulul International al OSMTH. Ceremonia de Innobilare a fost condusa de E.S. Doamna Mare Cruce Snezana Zecevic, Marele Prior al Macedoniei.

Ceremonia de Investire si Innobilare  a fost precedata de Sedinta Comitetului Director al Asociatiei Templiere Internationale. Romania, ca membru permanent, a fost reprezentata de catre E.S. Cavaler Mare Cruce Dan Vasiliu, Marele Prior General Magistral al Romaniei.

 

Comemorarea supliciului Marelui Maestru Jacques de Molay - Paris, 18-19 martie 2016 A.D. (898 A.T.)

In zilele de 18-19 martie 2017 A.D. (898 A.T.), la Paris, au avut loc Ceremoniile in care au fost comemorati 702 ani de la moartea Marelui Maestru Jacques de Molay. Cu aceasta ocazie a avut loc si Sedinta Comitetului Director al Asociatiei Templiere Internationale.

Delegatia Marelui Priorat General Magistral al Romaniei a fost condusa de catre E.S. Cavaler Mare Cruce Sorin Stefan Prelipceanu, Marele Protector si Mare Inspector General.

 

Capitulul National Anual al Marelui Priorat General Magistral al Romaniei - Bucuresti, 12 martie 2016 A.D. (898 A.T.)

In data de 12 martie 2016 A.D. (898 A.T.) s-au desfasurat, la Bucresti, lucrarile Capitulul National Anual al Marelui Priorat General Magistral al Romaniei al OSMTH. Lucrarile au fost conduse de catre  E.S. Cavaler Mare Cruce Dan Vasiliu, Marele Prior General Magistral al Romaniei.

Raport al Marelui Prior

Comanderia nr. 10 „Sfantul Bernard de Clairvaux” - Cluj

Comanderia nr. 14 „Sfintii Ap. Petru si Pavel” - Sighisoara

Comanderia nr. 22 „Radu cel Mare” - Pitesti

Comanderia nr. 31 „Aradensis” - Arad

Comanderia nr. 35 „Johannes Honterus” - Brasov

Comanderia nr. 46 „Sfantul Aegidius” - Aiud

 

 

Capitulul de Înnobilare al Marelui Priorat General Magistral al României - Lugoj, 27 februarie 2016 A.D. (898 A.T.)

In data de 27 februarie 2016 A.D. (898 A.T.), la Lugoj, s-a dsfasurat Capitulul de Înnobilare al Marelui Priorat General Magistral al României. Ceremonia a fost condusa de catre  E.S. Cavaler Mare Cruce Florea Posteuca si E.S. Cavaler Mare Cruce Iuliu Sticklosa, Loctiitori ai Marelui Prior General Magistral al Romaniei.


 

Saptamana de Rugaciune pentru Unitatea Crestinilor - Bucuresti, 18-25 ianuarie 2016 A.D. (898 A.T.)

           

 

 

Non Nobis Domine, Non Nobis, Sed Nomini Tuo da Gloriam!